Udtalelser

Udtalelser fra kollegaer og arbejdsgivere

 

Mig kan man altid regne med!

En aftale er en aftale. Jeg arbejder fokuseret og tager gerne en ekstra tørn for at hjælpe mine kollegaer, uanset opgavens karakter og vilkår. Det vil jeg gerne gøre – for mine kolleger og min arbejdsgiver. Og jeg trives fint med det.

Jola er gået engageret og selvstændigt til de stillede opgaver og har arbejdet målrettet og struktureret.

Udtalelse fra: Kommunikationskonsulent Signe Janderup, Arkitektskolen Aarhus

Jola er yderst dedikeret og fagligt dygtig. Hun arbejder meget målrettet og resultatorienteret samtidig med at hun bevarer overblikket med et smil i pressede situationer. Jolas opgaver hos Pharma Medico har spændt vidt og hendes kompetencer har ført bolden i mål hver gang.

Udtalelse fra: Kiri Fynsk, Global Marketing & Sales Manager, Pharma Medico

Jola er velformulerende, både i skrift og tale og er yderst dygtig til visuelt at formidle komplekse budskaber og virksomhedsresultater, så det konkluderende materiale fremstår tydeligt og forståeligt. Jola har en udstråling og fremtoning der harmonerer med og matcher hendes baggrund, hvilket indgyder naturlig respekt og gør hende til en yderst kompetent aktør i alle de roller hun har haft hos Pharma Medico.

Udtalelse fra: Kiri Fynsk, Global Marketing & Sales Manager, Pharma Medico

Jola er en positiv, åben og glad person. Hun er løsningsorienteret, og har ordenssans, og hun går til en opgave med stor ihærdighed og kreativitet. I en kreativ proces, har Jola mange gode idéer og løsningsforslag. Jola er erfaren i WordPress. Hun er logisk tænkende, hvilket gør hende dygtig til at gennemskue brugervenligheden i et hjemmesidedesign. Jeg har været rigtig glad for at have Jola som kollega.

Udtalelse fra: Louise Frisch Brændstrup, Grafisk designer, MiniMarketing

Hun er pligtopfyldende og stabil, der møder ind til tiden hver dag. Hun er ansvarsfuld og arbejder struktureret. Det falder Jola naturligt at håndtere kundekontakt og er god til at danne sig et overblik over hjemmesiden og dens struktur. Hun går meget op I at finde frem til kundernes budskaber og få dem præsenteret bedst muligt. Socialt har Jola også været engageret og faldt hurtigt til i vores kontorfællesskab. Hun er omsorgsfuld og vellidt blandt kollegaerne.

Udtalelse fra: Helene Marie Brixen, Art director, MiniMarketing

Jola er en dygtigt webdesigner, med en super forståelse af WordPress og hvordan man udnytter dens funktioner til at skabe hjemmesider der ser godt ud, samtidig med at WordPress udnyttes til at give smarte funktioner. Jola har en dyb og struktureret brug af CSS. Jola kan arbejde 100% selvstændigt med hjemmeside projektet, og har fint styr på kundekontakten.

Udtalelse fra: Jesper Brixen, medindehaver, MiniMarketing

Jola har udvist stort engagement i både de tildelte opgaver og i virksomheden. Hun har arbejdet på fuldt tryk fra første dag, og har været god til at omsætte komplekse opgaver til enkel og brugervenlig design og tekster. Jola har udvist stor samarbejdsvillighed og fungerer rigtig godt i tværfaglige teams.

Udtalelse fra: Signe Marie Søholm Christensen, Marketingchef, DukaPC

Jola har forståelse for reklame, et øje for billedmanipulation og kommunikation - en styrke som skaber unikke løsninger - en helhed mellem en designlinje og den retning kunderne ønsker at blive set eller kommunikeret. Der ligger tanker bag handling – handling bag produktion og produktion med tilfredse kunder som resultat. Et stærkt aktiv i Jolas profil. Jola har udvist enorm bred erfaring både med web, IT og grafisk design – en styrke som skaber en fleksibel produktionsmedarbejder og en dygtig kollega. Vi har brugt Jolas potentiale med stor succes.

Udtalelse fra: Per Winkel, Indehaver og direktør, CC-Marketing

Hvis du fortæller sandheden,
behøver du ikke
at huske noget

Mark Twain